پیش بینی شده است از دو هزار و 600 هکتار باغات بارور این شهرستان امسال حدود 12 هزار تن زردآلو برداشت شود.
مهندس نژادرضا به وجود 17 نوع زردآلو در این شهرستان اشاره کرد و افزود: ارقام عسگر آباد، نصیری، تبرزه، اردوباد، شاهرودی از بهترین ارقام زردآلوهای شهرستان است که قابلیت تازه خوری و خشکباری دارد.وی همچنین افزود : 25 درصد از محصول تولیدی شهرستان به صورت تازه خوری مصرف و 75 درصد به صورت فرآوری شده به بازار عرضه می شود.به گفته وی حدود 4500 نفر به طور مستقیم در مرند در زمینه تولید و فرآوری زردآلو فعالیت می کنند.